• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Get ready to succeed in export!

 

Succesvol exporteren is niet makkelijk. Er komt meer bij kijken dan een goed product... Het kost veel meer tijd en energie dan u aanvankelijk dacht... U wilt graag op regelmatige basis met mede-exporteurs sparren over professionalisering van uw exportorganisatie... En het vinden van de juiste mensen is niet eenvoudig... 

 

De Oranjewoud Export Academy biedt inspiratie en educatie op hoog niveau! Onze sprekers zijn allen zeer ervaren in de wereld van export en internationale sales. Voor ondernemers, door ondernemers, dát is ons uitgangspunt. Onze talentpoule bestaat bovendien uit zeer ambitieuze young professionals, die vastberaden zijn om uit te groeien tot succesvolle exportmanagers. 

 

Lidmaatschap

 

De Oranjewoud Export Academy heeft als doel de welvaart in Noord Nederland te vergroten door meer te exporteren. Daarvoor leiden we talenten op en helpen we directies om de juiste keuzes te maken. Export is bijzonder uitdagend. Steeds moeten weer nieuwe vragen beantwoord worden. Voor u als exporterende ondernemer is geen jaar hetzelfde. Eigenlijk net als ons lidmaatschap! Want lid worden van de Academy betekent lid worden van een netwerk dat zich voortdurend aanpast aan uw export realiteit. 

Wij bepalen niet waar het in uw lidmaatschap over gaat, dat doet u! Jaarlijks stellen wij samen met onze members een longlist van relevante onderwerpen op. Onderwerpen die actueel zijn, of onderwerpen die heel specifiek voor uw eigen organisatie zijn. Tijdens de jaarlijkse kick off maken we een definitieve keuze in de onderwerpen voor dat jaar. 

Voor elk onderwerp dat wordt gekozen, vormen we een tafel. U kiest vervolgens aan welke tafel u wilt deelnemen dat jaar. Samen met uw tafelgenoten en onder aanvoering van een captain werkt u aan dat onderwerp. U deelt kennis, zorgen, oplossingen en ideeën. De Academy faciliteert u volledig. 

Meer weten over het lidmaatschap? Kijk dan eens in onze brochure. Ook de programmering voor 2019-2020 is in ontwikkeling. Reeds geplande activiteiten treft u in onderstaand overzicht aan:

Brochure lidmaatschappen

Programma 2019-2020

Voorwaarden

 • De Oranjewoud Export Academy is er voor de ondernemer die de thuismarkt op orde heeft
 • U heeft export strategisch verankerd in uw organisatie en de organisatie is er klaar voor om export naar het volgende niveau te brengen 
 • Het lidmaatschap geeft 2 executive members uit uw organisatie toegang tot de Oranjewoud Export Academy
 • De kosten voor het lidmaatschap bedragen
  • € 2.000 per jaar voor ondernemingen met een omzet tot 5 mln euro
  • € 3.000 per jaar voor ondernemingen met een omzet tot 20 mln euro
  • € 4.000 per jaar voor ondernemingen met een omzet boven de 20 mln euro
  • Voor € 1.000 extra per jaar, kunt u bovendien 2 young professionals uit uw organisatie deel laten nemen aan onze young professional tafels
 • Het lidmaatschap wordt telkens voor een periode van 3 jaar afgesloten.

 

Meld je vandaag nog aan voor de kick off!