• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

U als ambitieuze ondernemer bent nooit uitontwikkeld toch? Dat is nou precies waar wij voor staan. Voortdurende groei. Groeit u mee? 

Succesvol exporteren is ontzettend uitdagend. Er komt meer bij kijken dan een goed product. Het kost tijd en energie, een zogenaamde 'lange adem'. Het vraagt om een goede voorbereiding. Én om de juiste kennis. Vergeet ook niet het belang van goede mensen; zowel in uw organisatie als in uw netwerk. Wanneer u eenmaal alles op orde heeft en een werkende aanpak voor export in uw organisatie heeft verankerd, leidt dat gegarandeerd tot groei. Maar ook tot de behoefte om ervaringen uit te wisselen met andere exporterende ondernemers.

 

Aan de slag met uw eigen strategie en uitdagingen is de beste samenvatting van ons lidmaatschap

Wij bepalen niet waar uw lidmaatschap over gaat; dat doet u! Zes avonden per jaar komt u met een vaste groep van 6 à 7 andere ondernemers bijeen aan een tafel en u bepaalt welke onderwerpen er behandeld worden. Export doet u uiteraard niet alleen en daarom profiteert uw hele organisatie mee!

 

Vertel mij meer!

 

Het belang van goede sales mensen

Kent u als geen ander. Een concrete strategie opzetten is één ding, een even concrete uitvoering is een andere tak van sport!

Voor talenten en ondernemers... die écht lef hebben, niet willen wachten en nú actie willen, hebben wij ons Export Lab. In deze Tour-of-Duty van in totaal 1.000 dagen: 

  • Werken u en uw talent intensief samen in de ontwikkeling van een nieuwe markt
  • Vormt de realisatie van omzet uit sales het centrale doel 
  • Profiteert de rest van de organisatie er ook nog eens van, omdat ze overal bij betrokken worden!

 

Onze aanpak!

 

Online leads genereren in B2B is dichterbij dan u wellicht denkt!

Wat doet u als u ergens naar op zoek bent? U kijkt online, en dat is precies wat uw potentiële klanten wereldwijd ook doen. U heeft natuurlijk een website en misschien kijkt u zo af en toe hoeveel bezoekers er zijn. Maar converteert u deze bezoekers ook actief? Heeft u inzicht in de investeringen en resultaten van uw online salesfunnel? En hoe goed werken uw marketing en sales mensen eigenlijk samen voor een hogere ROI?

 

Online autoriteit worden!