Nederlands
  • darkblurbg

Vliegen gaat niet en beurzen zijn massaal geannuleerd. En het zal ook wel even duren voor alles weer op gang komt. Het is bovendien nog maar de vraag of alles weer precies wordt zoals het was.

Inbound Marketing!

Inbound Marketing is een online marketing en sales strategie die uitgaat van het constant optimaliseren van uw online funnel en conversieratio. Door als organisatie gericht kwalitatieve content aan te bieden trekt u beter geïnformeerde leads en prospects aan en bouwt u aan vertrouwen. Iedere stap in dit proces wordt gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Daarmee wordt tijd bespaard in het salesproces en wordt het rendement van huidige kosten verhoogd. Met deze methodiek:  

  • Acquireert u nieuwe klanten 
  • Verkort u de leadtime 
  • Verhoogt u de conversieratio
  • Verhoogt u de effecten van uw advertentiebudget
  • Bevordert u een effectieve samenwerking tussen marketing en sales

 

We bieden dit programma volledig online aan en op een manier aan waarmee u direct aan de slag kan. Naast online seminars, zorgen we voor online coaching, templates, briefings en een roadmap per deelnemend bedrijf hoe inbound marketing te implementeren.

 

Als u nú aan de slag gaat, stapt u - zodra het kan - beter dan ooit het vliegtuig in naar uw klanten. Waarschijnlijk om een handtekening onder uw offerte te halen... Meer weten? Raadpleeg onze factsheet.

 

 

Schrijf u nu in voor deze serie! Of word lid van de Oranjewoud Export Academy. U kunt dan niet alleen 2 deelnemers uit uw organisatie aan deze serie deel laten nemen, u profiteert ook nog eens van alle andere voordelen van ons lidmaatschap! Lees hier meer over alle mogelijkheden die de Oranjewoud Export Academy biedt en onze voorwaarden.