• darkblurbg

OPEN COURSES

Crossing the Chasm

Wat als je tegen de marktleider zou moeten concurreren? Hoe pak je dat aan, hoe bereid je je voor? Schrijf je nu nu in voor deze masterclass en zet de eerste stap naar marktleiderschap!

Download factsheet

Negotiations

Kent u uw eigen onderhandelingsstijl? Bent u altijd in staat om een onderhandeling naar uw hand te zetten? Heeft u de skills om in elke onderhandeling soepel mee te bewegen, ook als het even tegenzit? In deze masterclass krijgt u een goed inzicht in uw eigen onderhandelingsstijl en een varia aan tactieken om elke onderhandeling succesvol aan te gaan.

Download factsheet

 

PREMIUM PROGRAMS

Export Lab

U heeft een succesvol bedrijf en doet het meer dan uitstekend op de thuismarkt. Het buitenland lonkt. Hoewel dit een kans lijkt die u niet wilt laten liggen, weet u ook dat exporteren geen walk in the park is; capabilities én mensen vraagt die u waarschijnlijk niet in huis heeft. Deelname aan ons Export Lab betekent de mogelijkheid om een talent uit onze poule in uw organisatie de export (verder) te laten ontwikkelen, drie jaar lang begeleid door experts op het hoogste niveau!

Download factsheet