• darkblurbg

Waarom een export academy

Wij vinden dat we in Noord Nederland prachtige MKB-bedrijven hebben. Of je hebt nou hebt over bedrijven in de food, machinebouw, agro of een andere prominente noordelijke sector. De internationale potentie van veel van deze bedrijven is vaak hoog. Niet alleen omdat de kwaliteit van de geleverde producten zo hoog is, maar ook omdat er meer dan eens in een duidelijke niche wordt geopereerd. Met andere woorden, het vermogen om je als ondernemer met je producten wereldwijd te onderscheiden, is niet gering. 

Maar je moet je internationale kansen natuurlijk wel leren identificeren, om ze vervolgens ook daadwerkelijk te grijpen. Kijk, en daarom zijn wij er nou. Wij zijn een hotspot waar kennis en ervaring samenkomt. Waar je als ondernemer onderdeel van uit kunt maken. Waar je kunt halen, maar waar je ook je kennis en ervaring in mag brengen. 

  

 

 

Onze founding partners

Gelukkig zijn er meer partijen in Noord Nederland die geloven in onze aanpak. De Oranjewoud Export Academy wordt dan ook (mede) mogelijk gemaakt door:

                               

                                         

 

 

 

 

 

 

 

Onze organisatie

Ook om een academy op te zetten heb je de juiste kennis en ervaring nodig. Wij zijn een groep gedreven ondernemers en professionals die voortdurend hun kennis en expertise bundelen in deze academy: 

 

Bestuur

Jetze Botma (voorzitter)

Gooitzen Boonstra (penningmeester)

Dirk Westra van Holthe (secretaris)

Chris van der Voorn (algemeen lid)

 

Directie / Management

Joyce Walstra (Directeur)

Bram Kruijt (Manager Projecten)

 

Raad van Advies

Rients Schuddebeurs

Alex van Ginneken

Sjouke Kuindersma

Sake Bosma

Leendert Klaassen

Robert van de Leur

Rimmert de Jong

Bas Visser

 

Onze experts en trainers

Captains of Export

Trainers in de academy programma's