• darkblurbg

8 MEI 2019 – COLLEGE CHASM GROUP

 

Voordat wij Geoffrey Moore, auteur van Crossing the Chasm, welkom heten in Leeuwarden. Organiseren de Chasm Group en de Oranjewoud Export Academy een exclusief college voor een groep zeer gemotiveerde studenten. Die zichzelf willen verdiepen in Crossing the Chasm.

Principal van de Chasm Group, Peter van der Fluit heeft aangeboden dit college zelf te geven. Hij zal toelichtingen wat de Chasm is en wat het betekend voor klanten segmentatie en de strategie achter markt betreding naar het worden van marktleider. Deze methode ontwikkeld start-ups naar scale-ups in de thuismarkt en maakt marktleiders in de thuismarkt internationale marktleider.

Deze sessie staat open voor (inter)nationale studenten. Toegang is gratis, stoelen beperkt. Als je wilt deelnemen stuur een e-mal naar bram.kruijt@oranjewoudacademy.com en vertel in één zin waarom je wilt deelnemen.

 

Woensdag 8 mei 2019 – TIJD: 12:30 – 15:30

LOCATIE: Leeuwarden (exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt)

 

6 juni 2019 - COLLEGE TOUR - GEOFFREY MOORE

Grijp je kans en vraag alles wat je wilt weten over hoe je (internationale) groei in een bedrijf kunt realiseren! Wil je leren hoe je evolueert van een start-up naar een scale-up en niet in de kloof verdwijnt; hoe definieer je wie je echte klant is en hoe wordt je marktleider? Dan staat op 6 juni Geoffrey Moore, de bestseller auteur van 'Crossing the Chasm' ("the bible for entrepreneurial marketing”) ") in deze Collegetour tot jouw dienst.

Dagvoorzitters Anil Joshi en Bas Visser (alumnus NHL Stenden) heten jou welkom en leiden de discussie. Jouw investering? Bereid een aantal moeilijke vragen voor en neem deel aan de discussie tijdens dit uur. Wat je ervoor krijgt? Inspiratie!

 

Donderdag 6 juni 2019 - TIJD: 14:30 - 16:00

LOCATIE: NHL Stenden hogeschool, Rengerslaan 8 8917 DD Leeuwarden 

Bestel Ticket                        Meer info