• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Jij bent op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid, een organisatie waarin je jezelf continue kan blijven ontwikkelen. Jij bent geboren verkoper en vindt het niet erg zo af e toe te reizen.

 

Get Ready voor jouw carrière in internationale markt ontwikkeling!

De Oranjewoud Export Academy heeft twee keer per jaar 8 exclusieve plaatsen beschikbaar voor uitzonderlijk export talent in ons Export Lab.

Jij moet leveren

Dit is geen school dit is een baan. Nadat je geselecteerd bent door onze jury van exportmanagers stomen wij je klaar voor de match met je werkgever.

Een MKB’er neemt je in dienst in een fulltime eport/sales functie. Tijdens jouw 1.000-dagen traineeship ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzet groei  in een specifieke product markt combinatie.

Het is aan jou verantwoordelijkheid te pakken, bewijzen dat je een doorzetter bent en laten zien dat je zelfredzaam bent.

 

Wij ‘kickstarten’ carrières

De Academy ondersteunt jou in het worden waarvoor je geboren bent: “De beste exportmanager die er is”.

Jij gaat nieuwe klanten binnenhalen, verkopen in het buitenland en relaties opzetten en onderhouden. Wij zijn er om te leren hoe je dat doet. In onze Masterclasses geven we strategische focus, gestructureerde (online) sales, handel & financiën en gespreks & onderhandelingstactieken die je toepast op de opdracht waar je aan werkt.

Jij neemt verantwoordelijkheid, werkt met sales targets en reist in je eentje de wereld over. Wij zijn er om jouw groei te ondersteunen met Personal Development en Mentoring.

Wij zijn op zoek naar jou, of ben jij op zoek naar ons?

In ieder geval, als jij ambitieus bent, verkopen jouw drijfveer is en je klaar bent om op reis te gaan moet ons programma precies zijn wat je zoekt! Het maakt ons niet uit wat je hebt gestudeerd, of dit je eerste baan is of dat je een carrière switch maakt.

Wij kijken naar je karakter, doorzettingsvermogen, commerciële drive en ondernemende houding en je spreekt tenminste Engels op een professioneel niveau. Wij verwachten daarnaast dat je een erkend diploma hebt. Het maakt ons dan weer niet uit of dat mbo, hbo of wo is.

Selectie

Export is er niet voor iedereen en wij zijn er niet voor iedereen, dus je komt niet zomaar in aanmerking voor ons Export Lab. Als wij je motivatie hebben ontvangen nodigen we je uit voor een intake om verwachtingen af te stemmen. Daarna kunnen er twee dingen gebeuren; of we besluiten samen dat dit niet gaat werken, of we moedigen je aan je aanmelding definitief te maken.

Het is uiteindelijk aan onze jury van exportmanagers op de selectie dag of je bent toegelaten. Als ze beslissen dat jij één van hen bent, ben je klaar voor Bootcamp. Vijf intensieve masterclasses die je voorbereiden op de matching met je toekomstig werkgeven en de start van jouw carrière. Meer weten over dit proces?

De organisatie die jou aanneemt investeert een serieus bedrag (jouw fulltime salaris & de kosten voor ons 3-jarig programma). Wij vragen jou ook een kleine investering in jezelf te doen (€475) zodra je door de selectie dag heen bent.

 

I'M READY!