• darkblurbg

Get ready to become an export manager!

Je wórdt geen exportmanager. Je bént een exportmanager. Wij zijn op zoek naar jonge talenten die het juiste karakter hebben! Talenten in onze poule kenmerken zich doordat zij continu nieuwsgierig zijn naar het onbekende en beschikken over een eindeloos doorzettingsvermogen; doordat zij beschikken over een overduidelijke commerciële drive en een winnaars mentaliteit hebben!

Dat karakter zul je hard nodig hebben in export. Het namelijk niet alleen een uitdagend en avontuurlijk beroep waarin je nieuwe markten wereldwijd ontwikkelt, relaties legt en onderhoudt en omgaat met verschillende culturen… Nee, het betekent ook slapen in tweederangs hotels en vele lange uren in vliegtuigen, treinen en op de achterbank van een Uber...

Onderstaande film geeft een indruk wat je te wachten staat! Ook exportmanager worden? Klik hier!

Denk je nog steeds dat dit je droombaan is??

Als Oranjewoud Academy hebben we twee keer per jaar 5 exclusieve plaatsen in ons Export Lab beschikbaar voor uitzonderlijke talenten. In een traineeship van 1.000 dagen, waarin theorie en praktijk gecombineerd worden, ben je verantwoordelijk voor het realiseren van export in een echt bedrijf in Noord Nederland. Je leert van, wordt gecoacht en getraind door (inter)nationale experts met een enorme staat van dienst.

 

Download factsheet

Selectie

Export is niet voor iedereen en wij zijn niet voor iedereen. Je kunt je niet zomaar opgeven voor het Export Lab van de Academy. Of je wordt uitgenodigd door één van onze scouts of je overtuigt ons van je kwaliteiten in een brief. Het selectieproces start met de Voice of Export, een dag gevuld met werk, pitch training en de kans onze jury te overtuigen dat jij geselecteerd moet worden. Als je wordt geselecteerd volg je in de weken daarna 6 masterclasses ter voorbereiding van je 1.000-dagen Tour of Duty.

Het selectieproces start vanaf iedere september en april.

 

Download factsheet

Benieuwd hoe een selectiedag eruit ziet?