• darkblurbg

Als young professional lid van de Oranjewoud Export Academy stap je in een netwerk van jonge (inter)nationale export en sales professionals die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Een goed netwerk is een regelmatig netwerk. Een goed netwerk daagt uit, inspireert, brengt, haalt en stuwt elk lid naar een hoger niveau.

Dat betekend niet alleen maar gezellig borrelen en een beetje met elkaar praten! Uiteraard doen we dat ook maar pas na je aan de slag bent gegaan!

 

Aan tafel!

Wij bepalen niet waar uw lidmaatschap over gaat dat doe jij! Zes keer per jaar kom je met een vaste groep van 6 a 7 young professionals bij elkaar aan tafel. Per tafel wordt bepaald met welke onderwerpen jullie aan de slag gaan. Aan het einde van iedere bijeenkomst worden de belangrijkste inzichten ook tussen tafels gedeeld. De tafel worden ondersteund door onze Captains of Export.

 

Maar daar stopt het niet!

Want als young professional heb je ook toegang tot enkele masterclasses die we ook in het Export Lab aanbieden. Het aanbod wisselt maar staat altijd in het teken van sales professionalisering.

Daarnaast krijg je toegang tot ons jaarlijkse X-Sessions, een event waarbij we internationale experts naar Noord-Nederland halen.